Traiteur DAMM Catering

Damm staat voor catering van alle niveaus. Van kleine hapjes en amuses tot een verzorgd diner op locatie. Er kunnen ook mooie bijpassende wijnen en andere dranken bij geleverd worden door Wijnhuis de Vijver. Wij houden op verzoek rekening met eventuele allergieën, vegetariërs en geloofsovertuigingen.
Damm Catering werkt ook op bestelling (vanaf 25 personen).

Ook leveren wij mooie hapjes bij een High Tea of een gezellige borrel.
Damm beschikt verder over twee prachtige Green Eggs BBQ’s voor op locatie. Er kan een gevarieerd aanbod van vlees, vis of gevogelte met brood en lekkere salades worden samengesteld (vanaf € 9,95 p.p.).

Zin om het eens uit te proberen? Wijnhuis de Vijver verzorgt avondvullende wijn- & spijsavonden met mooie wijnen en verfijnde gerechtjes.

De mogelijkheden

  • Verzorgde borrelhapjes vanaf € 7,50 per persoon (min. 25 personen) (geen doorsnee maar met een gastronomische twist!)
  • Wij verzorgen op afspraak bij u thuis een diner
  • Wijn & spijsavond min. 8 personen (vanaf € 25,- excl. wijnen) in proeflokaal Wijnhuis de Vijver)

Foto’s

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

Over DAMM

Traiteur DAMM is een vernieuwend fris en jong bedrijf. Onze specialiteit is het zoeken en vinden van de optimale combinatie tussen wijn en spijs.
Kok Sven is kind aan huis in Wijnhuis de Vijver: “Lekker eten en de beste wijnen erbij, daar ben ik door mijn ouders mee grootgebracht. Daardoor was mijn passie al vroeg duidelijk. Ik heb bij het Cas Spijkers College / Cingelcollege mijn opleidingen gevolgd tot gespecialiseerd kok, en heb werkervaring opgedaan bij o.a. Restaurant Prei.
De naam DAMM heb ik gekozen omdat het Zweeds is voor ‘vijver’ en mijn voornaam ook van Zweedse afkomst is.”

We zijn op zaterdagen actief in Wijnhuis de Vijver met vers brood en huisgemaakte hapjes. Deze worden ook op bestelling geleverd.
U kunt keuzes maken uit verschillende arrangementen met een mooie variatie aan hapjes tot kleine gerechtjes. Alles is gemaakt van verse en gezonde producten (seizoensgebonden).
Lekker bij een tapje van Wijn huis de Vijver.

DAMM

www.traiteurdamm.nl

Volg traiteur DAMM op social media:

Facebook

Instagram

The ChefsTalk Projects

Een bestelling plaatsen of informatie aanvragen?

Bestellingen kunt u mailen naar bestellingen@traiteur-damm.nl voor andere verzoeken of informatie kunt u mailen naar info@traiteur-damm.nl.